Eerste officiële ledenborrel

oktober 29, 2021

Vrijdag 29 oktober was het zo ver: de allereerste officiële EHVXL ledenborrel! Op de bovenste etage van gebouw Q op Strijp-T konden onze leden elkaar na ruim twee jaar videobellen eindelijk in het echt ontmoeten. Het werd een geweldige avond met vele leuke gesprekken, nieuwe ideeën en bomvol enthousiasme en energie!

Na een warm ontvangst van onze secretaris Rutger Rauws werd de avond afgetrapt met een drankje en een kort welkom van onze voorzitter Sebastiaan Bakker. Hierna volgde een mooie presentatie van Kees van Dommelen van de Gemeente Eindhoven. Na zijn hilarische quiz met Glenn Bergmans als winnaar kon iedereen onder het genot van een drankje even bijkletsen of elkaar beter leren kennen. Hierna gaf voorzitter Sebastiaan een mooie presentatie waarin hij liet zien wat we als vereniging sinds onze eerste stapjes in februari 2020 allemaal hebben bereikt. Na de presentatie was het tijd voor een vragen- en input-rondje; hierbij ontstond een hele goede discussie met veel input van de aanwezige leden, dat de basis zal vormen van vele nieuwe ideeën en activiteiten in te toekomst!

Als klap op de vuurpijl eindigden we de avond met de presentatie van ons spiksplinternieuwe EHVXL magzine gemaakt door ons lid Merle de Greef! Het eerste exemplaar van dit nieuwe magazine werd overhandigd aan onze speciale gast, wethouder Yasin Torunoglu.

Terug naar nieuwsoverzicht