EHVXL goes Rotterdam

september 20, 2020

Foto van meet-up in Rotterdam

EHVXL heeft goed contact met vergelijkbare initiatieven in Rotterdam en Den Haag, welke beide al vele malen langer bestaan dan EHVXL. Het leek ons leuk om elkaar eens te ontmoeten om kennis uit te wisselen, maar elkaar ook rond te leiden door onze steden.

RTM XL trapte af met een fantastisch georganiseerde rondleiding door hun gave Rotterdam. Met onze OV-fietsen hebben we een route van zo’n 25 kilometer afgelegd waarin onze collega’s ons enthousiast vertelden over projecten van Little Coolhaven tot de Zalmhaventoren.

Een verrassing was een bezoekje aan een van de bovenste verdiepingen van De Rotterdam, waar we vanaf het balkon van een appartement een adembenemend uitzicht hadden over de stad! Opvallend was verder het bezoekje aan de historische Delfshaven, waar je je echt in een ander stad waant dan waar je Rotterdam van kent.

Aan het eind van de dag hebben we met een deel van de groep nog even samen gegeten. Het was een ontzettend mooie dag en we hebben er ontzettend van genoten. Dank jullie wel voor de fantastische organisatie en leuk jullie eindelijk ontmoet te hebben! Tot de volgende keer, maar dan in Den Haag of Eindhoven 😉

Terug naar nieuwsoverzicht