Nieuwjaarsbijeenkomst EHVXL – Evoluon, 20 januari 2023

januari 8, 2023

Gezellige borrel gecombineerd met ALV

We gaan terugblikken op een heel productief jaar dat onmogelijk was geweest zonder de inzet en toewijding van al onze leden. Daarnaast houden we tijdens deze borrel onze 2e Algemene Ledenvergadering (ALV) waarin we het afgelopen jaar met jullie zullen doornemen en een tweetal nieuwe bestuursleden hopen te mogen verwelkomen. En vooral gaan we vooruitkijken naar een spannend nieuw jaar waarin we met elkaar verder hopen te mogen bouwen aan de vereniging en bij willen dragen aan een mooier, hoogstedelijker en groener Eindhoven!

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

19:00 – Welkom met drankje
19:30 – ALV met o.a. visuele presentatie jaarverslag
20:30 – Pauze met bezoek tentoonstelling RetroFuture
21:00 – Presentatie werkgroepen
21:30 – Borrel

Exclusief kijkje tentoonstelling ‘RetroFuture’

Hoe dachten mensen in het verleden over de toekomst? Hoe staat dit in verhouding tot hoe we nu leven? En wat zegt dit over hoe wij de toekomst zien? Deze vragen en meer staan centraal in de nieuwe tentoonstelling RetroFuture in het Evoluon. Tijdens deze avond zullen de leden van EHVXL een exclusief kijkje krijgen bij deze bijzondere eerste expositie in het vernieuwde Evoluon. Hoe cool is dat!

Presentatie commissies en werkgroepen

Vanzelfsprekend is de inzet van leden nodig om een bruisend verenigingsleven te kunnen organiseren en te werken aan een aantrekkelijk, duurzaam, inclusief en hoogstedelijk Eindhoven. EHVXL heeft inmiddels een dikke 200 leden, waarvan zo’n 60 leden hebben aangegeven een actieve rol te willen vervullen. Nog niet iedereen is in de gelegenheid geweest om daar invulling aan te geven. Daarom willen we je tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst informeren over de mogelijkheden bij commissies en werkgroepen en samen met jullie kijken hoe je een eventuele actieve rol zou kunnen gaan vormgeven.

Meld je nu aan via deze Eventbrite pagina!
Hopelijk tot 20 januari! Save the date!
Met hartelijke groeten,
Bestuur EHVXLEugène Franken, Sebastiaan Bakker en Jeffrey Snelders
Terug naar nieuwsoverzicht