Onze leden

EHVXL bestaat ondertussen uit meer dan 80 leden uit verschillende vakgebieden. Iedereen is op persoonlijke titel lid van onze vereniging.

Hieronder staat het zittende bestuur en is een deel van onze leden uitgelicht.

Bestuur

Foto van Sebastiaan

Sebastiaan Bakker, voorzitter

Eigenaar/directeur van een bedrijf in duurzame, groene daken. Geboren in Strijp en woonachtig in Veldhoven. Interesse in binnenstedelijke verdichting en de daarbij horende (groene) opgaven en multifunctioneel ruimtegebruik.

Eugène Franken, vicevoorzitter

Architect en bestuurder van landgoed Kasteel Geldrop. Voormalig lid van de Raad van advies van Staatsbosbeheer en van de ruimtelijke adviescommissies van Sittard-Geleen, Nijmegen en Breda. Woont in het centrum van Eindhoven.

Foto van Rutger

Rutger Rauws, secretaris

Masterstudent Computer Science aan de TU/e. Komt uit Almelo en woont nu zes jaar in Eindhoven. Heeft interesse in lokale historie en stedenbouwkundige opgaves.

Foto van Robert

Robert de Greef, bestuurslid

Adviseur Openbare Ruimte. Geboren, getogen en woonachtig in Eindhoven. Interesse en expertise op het gebied van groen, stedenbouw en Eindhovense historie.

Foto van Jeffrey

Jeffrey Snelders, bestuurslid

Masterstudent Luchtvaarttechniek aan de TU Delft met interesse voor de grootstedelijke ontwikkelingen die Eindhoven en omgeving de komende jaren te wachten staan.

Foto van Sam

Sam Otten, bestuurslid

Laatstejaars HAVO student met als doel ruimtelijke ontwikkeling te gaan studeren. Geboren te Veldhoven en opgegroeid in Geldrop. Heeft interesse in architectuur, openbaar vervoer, infrastructuur en stedenbouwkunde.

Leden

Foto van Deniz

Deniz Fehmi Demirezen

Ontwerper en creatief docent. Geboren in Eindhoven en woonachtig in stadsdeel Strijp-S. Geïnteresseerd in kunst, cultuur en architectuur. Fascinatie voor hoogbouw en een bruisende stad.

Bram de Jonge

Actief lid bij D66 Veldhoven. Geïnteresseerd in architectuur en verdichting. Verder bezig met muziek en fotografie.

Jasper Scheffers

Stadsfotograaf van Eindhoven en legt de transformatie van de stad vast. Door deze transformatie in de gaten te houden heeft hij een grote kennis van de stad opgebouwd.

Foto van Frank

Frank Maas

Senior projectmanager bij UWV. Is hobbymatig erg geïnteresseerd in stedenbouw en architectuur.

Nieki van Diepen

Illustrator en fotograaf uit Eindhoven. Met een voorliefde voor architectuur.

Sebastiaan Huvenaars

Woont sinds 2008 in Eindhoven, na afronden Design Academy blijven plakken. Werkt op opdrachtbasis als ruimtelijk ontwerper en fietskoeriert in de tussentijd voor Tour de Ville.

Vincent Rovers

Afgestudeerd in Ruimtelijke Ordening & Planologie. Helaas door de crisis destijds nooit een functie in die sector uitgeoefend, maar de interesse is altijd gebleven

Foto van David

David Duwaer

Software ingenieur bij Butlaroo.

Wouter ter Heijden

Stedenbouwkundige en duurzaamheidsadviseur

Foto van Bart

Bart Veenstra

Ingenieur en eigenaar van brandveiligheidsadviesbureau.