Onze leden

EHVXL bestaat ondertussen uit meer dan 140 leden uit verschillende vakgebieden. Iedereen is op persoonlijke titel lid van onze vereniging.

Hieronder staat het zittende bestuur en is een deel van onze leden uitgelicht.

Bestuur

Foto van Sebastiaan

Sebastiaan Bakker, voorzitter

Eigenaar/directeur van een bedrijf in duurzame, groene daken. Geboren in Strijp en woonachtig in Veldhoven. Interesse in binnenstedelijke verdichting en de daarbij horende (groene) opgaven en multifunctioneel ruimtegebruik.

Eugène Franken, vicevoorzitter

Architect en bestuurder van landgoed Kasteel Geldrop. Voormalig lid van de Raad van advies van Staatsbosbeheer en van de ruimtelijke adviescommissies van Sittard-Geleen, Nijmegen en Breda. Woont in het centrum van Eindhoven.

Foto van Rutger

Rutger Rauws, secretaris

Informaticus en hobbyfotograaf. Komt uit Almelo en woont nu zes jaar in Eindhoven. Heeft hobbymatig interesse in lokale historie en stedenbouwkundige opgaves.

Foto van Robert

Robert de Greef, bestuurslid

Adviseur Openbare Ruimte. Geboren, getogen en woonachtig in Eindhoven. Interesse en expertise op het gebied van groen, stedenbouw en Eindhovense historie.

Foto van Jeffrey

Jeffrey Snelders, bestuurslid

Masterstudent Luchtvaarttechniek aan de TU Delft met interesse voor de grootstedelijke ontwikkelingen die Eindhoven en omgeving de komende jaren te wachten staan.

Foto van Sam

Sam Otten, bestuurslid

Laatstejaars HAVO student met als doel ruimtelijke ontwikkeling te gaan studeren. Geboren te Veldhoven en opgegroeid in Geldrop. Heeft interesse in architectuur, openbaar vervoer, infrastructuur en stedenbouwkunde.

Leden

Foto van Deniz

Deniz Fehmi Demirezen

Ontwerper en creatief docent. Geboren in Eindhoven en woonachtig in stadsdeel Strijp-S. Geïnteresseerd in kunst, cultuur en architectuur. Fascinatie voor hoogbouw en een bruisende stad.

Foto van Claudia

Claudia Angenent

Fulltime werkzaam als projectmanager bij een online bureau in Eindhoven en deeltijd concertfotografe. Oorspronkelijk opgegroeid in de Randstad en 10 jaar geleden naar Eindhoven verhuisd.

Jasper Scheffers

Stadsfotograaf van Eindhoven en legt de transformatie van de stad vast. Door deze transformatie in de gaten te houden heeft hij een grote kennis van de stad opgebouwd.

Nieki van Diepen

Illustrator en fotograaf uit Eindhoven. Met een voorliefde voor architectuur.

Foto van Frank

Frank Maas

Senior projectmanager bij UWV. Is hobbymatig erg geïnteresseerd in stedenbouw en architectuur.

Foto van Rik

Rik Verhalle

Werkzaam bij Eindhoven365 en daar verantwoordelijk voor social media en activatie. Voorheen werkzaam als architect.

Foto van Oana

Oana Druta

Assistant professor bij de faculteit bouwkunde aan de TU/e. Komt oorspronkelijk uit Roemenië, maar woont ondertussen drie jaar in Nederland.

Vincent Rovers

Afgestudeerd in Ruimtelijke Ordening & Planologie. Helaas door de crisis destijds nooit een functie in die sector uitgeoefend, maar de interesse is altijd gebleven

Foto van Bart

Bart Veenstra

Ingenieur en eigenaar van brandveiligheidsadviesbureau.

Foto van David

David Duwaer

Software ingenieur bij Butlaroo.

Foto van Sebastian

Sebastian Huvenaars

Hovenier, ontwerper en fietskoerier bij Tour de Ville.

Bram de Jonge

Actief lid bij Volt Eindhoven. Geïnteresseerd in architectuur en verdichting. Verder bezig met muziek en fotografie.

Wouter ter Heijden

Stedenbouwkundige en duurzaamheidsadviseur