Vernieuwde website is live!

juli 2, 2020

Op het gemeentehuis ontstond verwarring: “Welke ambtenaar was verantwoordelijk voor het platform EHVXL?” klonk het in de wandelgangen. Onze naam en huisstijl wekte de indruk dat EHVXL een initiatief was van de gemeente, maar niets is minder waar: we zijn compleet onafhankelijk opgezet door een groepje enthousiaste burgers.

Het was natuurlijk niet de bedoeling dat er verwarring zou ontstaan door onze naam of huisstijl. Hoe konden we dit beter communiceren op onze website? Dat hebben we met deze vernieuwde versie opgelost: meer transparantie over wie er nou eigenlijk schuilgaan achter het platform! Ook wilden we graag meer inzicht geven over wat de ontwikkelingen nou achter de schermen zijn bij EHVXL en hebben we hiervoor de nieuwspagina opgezet.

Verder willen we graag een duidelijk overzicht hebben welke projecten en visies er nou eigenlijk in de stad ontwikkeld worden. Voor onszelf, maar ook voor de geïnteresseerde burger. Hiervoor is het projectenoverzicht het leven in geroepen: op een interactieve kaart kan makkelijk Eindhoven van de toekomst worden ontdekt!

Uiteindelijk willen we graag onze achterban uitbreiden en draagvlak in de samenleving creëren voor de toekomst die Eindhoven tegemoet kan zien. Onze gemene deler is duidelijk: passie voor de stad en haar toekomstige hoogstedelijke ontwikkelingen. We hebben een speciale inschrijfpagina opgezet, waar iedereen die onze kernwaarden deelt zich kan aanmelden. Dat is geheel vrijblijvend en kosteloos. Als je passief wil bijdragen aan EHVXL ben je net zo welkom als wanneer je veel wil betekenen, want hoe groter ons platform hoe duidelijker het wordt dat Eindhovenaren vooruit willen! Samen staan we krachtiger en hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Ten slotte willen we graag een van onze leden, Erik van Brill.Digital, bedanken. Hij heeft veel tijd en veel van zijn technische expertise in deze nieuwe versie van de website gestopt. Het resultaat is prachtig, dankjewel Erik!

Terug naar nieuwsoverzicht