Wie zijn we?

Wij zijn een platform dat is ontstaan uit enthousiasme voor de grootstedelijke ontwikkelingen die Eindhoven de komende jaren te wachten staan en wordt in stand gehouden door mensen die een passie hebben voor architectuur, stedenbouw en de stad Eindhoven.

EHVXL heeft een diverse groep leden, waarvan een deel hieronder staat uitgelicht:

Foto van Sebastiaan

Sebastiaan Bakker

Eigenaar/directeur van een bedrijf in duurzame, groene daken. Geboren in Strijp en woonachtig in Veldhoven. Interesse in binnenstedelijke verdichting en de daarbij horende (groene) opgaven en multifunctioneel ruimtegebruik.

Foto van Robert

Robert de Greef

Adviseur Openbare Ruimte. Geboren, getogen en woonachtig in Eindhoven. Interesse en expertise op het gebied van groen, stedenbouw en Eindhovense historie.

Foto van Rutger

Rutger Rauws

Masterstudent Computer Science aan de TU/e. Komt uit Almelo en woont nu zes jaar in Eindhoven. Heeft interesse in lokale historie en stedenbouwkundige opgaves.

ir. Eugène Franken

Architect en bestuurder van landgoed Kasteel Geldrop. Voormalig lid van de Raad van advies van Staatsbosbeheer en van de ruimtelijke adviescommissies van Sittard-Geleen, Nijmegen en Breda. Woont in het centrum van Eindhoven.

Foto van Jeffrey

Jeffrey Snelders

Masterstudent Luchtvaarttechniek aan de TU Delft met interesse voor de grootstedelijke ontwikkelingen die Eindhoven en omgeving de komende jaren te wachten staan.

Foto van Deniz

Deniz Fehmi Demirezen

Ontwerper en creatief docent. Geboren in Eindhoven en woonachtig in stadsdeel Strijp-S. Geïnteresseerd in kunst, cultuur en architectuur. Fascinatie voor hoogbouw en een bruisende stad.

Foto van Sam

Sam Otten

Laatstejaars HAVO student met als doel ruimtelijke ontwikkeling te gaan studeren. Geboren te Veldhoven en opgegroeid in Geldrop. Heeft interesse in architectuur, openbaar vervoer, infrastructuur en stedenbouwkunde.